Connect with us

Jurnalist din Iași „executat” de Înalta Curte de Casație și Justiție

Local

Jurnalist din Iași „executat” de Înalta Curte de Casație și Justiție

Practică pentru toate instanțele din România! Jurnalistul Constantin Mazilu din Iași, pierde procesul cu politicianul Cristian Adomniței.

Printr-o decizie definitivă din 21 martie 2018, Înaltă Curte de Casație și Justiție a închis dosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, a cerut daune de la ziaristul Constantin Mazilu(actual 7EST). Completul a respins toate recursurile și a menținut decizia Curții de Apel Bacău din aprilie 2017 prin care Adomniței trebuie să primească daune de 10.000 lei. Procesul a fost demarat de Adomniței în 2015, după ce ani la rând a fost jignit și defăimat în paginile unei gazete locale.

Iată câteva exemple ce depășesc orice imaginație: „Cretian Aretardaritei, conturile pe care le are deschise la Weena, playboyul măscărici, a sărit Adormitei că vrea să fure și el 50 de meleoane de epuroi, reteua lui Adormitzei de a luă spagă de la firmele de construcții, poate să-și facă sex oral singur, prim cretin în vârf de Iași, lider între pușcăriași , un om numa”bine de f…., cum se dau spăgile mai nou, Adormitzei a început să-l f..ta pe Puscarelu pe la spate, cum îl f..e..Adormitzei pe Puscarelu, ce amantă și-a tras un șef din Iași, Aretardaritei este așteptat că fundas…cica așa îi place lui”.

Citește și  ACCIDENT în Bucşinescu - maşină + motocicletă - FOTO - VIDEO

 

Citește mai mult
Publicitate

Mai multe în Local

Articole populare

Mergi sus