Connect with us

A murit şi bărbatul care a fost implicat în accidentul de luni. Este a doua victimă!

Local

A murit şi bărbatul care a fost implicat în accidentul de luni. Este a doua victimă!

Bărbatul, de 48 de ani, implicat marti într-un accident deosebit de grav la Trei Iazuri a decedat în spital.

În timp ce conducea un autoturism Logan, cu numere de înmatriculare de Bacău, el a fost surprins de un BMW care a intrat cu viteză mare într-o curbă şi s-a învârtit pe stradă ajungând în faţa sa. BMW-ul era condus de o tânără de 32 de ani din Iaşi, ea venea de la locul de muncă, fiind jurisită la Primăria “Al. I. Cuza”. Tânăra a decedat pe loc. Ea nu purta centură şi a fost izbită violent de bordul maşinii, relatează Ziarul de Iaşi.


Ştirea originală:

Tânăra care a murit în BMW era juristă navetistă. „Aşa conducea ea, cu viteză“

Tânăra care şi-a pierdut viaţa în accidentul de marţi din curbele de la Trei Iazuri se îndrepta spre casă, venind de la serviciu.

Alexandrina Rotaru lucra ca juristă la Primăria Al.I Cuza şi făcea naveta aproape zilnic de la instituţia de acolo până la domiciliul său, în Ciurea. Ea lucra de aproximativ jumătate de an la această primărie, ca jurist. Aceasta a mai lucrat în anii trecuţi, tot ca jurist, şi la Primăria Valea Lupului. Tatăl fetei este ieşit la pensie în prezent, el lucrând mulţi ani ca poliţist, iar mama ei lucrează la un spital din Iaşi.

Citește și  Vin cu o boală, ies cu alta sau între patru scânduri. Șapte pacienți infectați zilnic la Iași

Primarul comunei Al.I. Cuza a precizat că era mulţumit de serviciul pe care îl făcea tânăra.

„Imediat după ce a avut loc accidentul, am ajuns în Iaşi. Mie nu îmi vine a crede că a murit în modul acesta. Lucra la primăria noastră de patru sau cinci luni. Eram foarte mulţumit de treaba pe care o făcea, era o fată tare de treabă. Eu în comună nu am medic, nici secretar la primărie, suntem o instituţie săracă. Aşa că am fost foarte mulţumit că Alexandrina a venit să lucreze la noi la primărie, mai ales că îşi făcea foarte bine serviciul. Era genul de om bun pe care îl întâlneşti foarte rar în viaţă“, a spus Vasile Baciu, primarul comunei Al.I. Cuza.

Locul de serviciu al Alexandrinei nu este departe de locul în care şi-a pierdut viaţa, distanţa fiind de aproximativ câţiva kilometri depărtare. Cel mai probabil, aceasta se îndrepta spre Iaşi, dacă ar fi să credem ceea ce a spus o persoană, care a venit la locul accidentului imediat după producerea lui. Bărbatul a venit cu un autoturism Opel şi a vorbit cu poliţiştii. Acesta a declarat nervos:

Citește și  FOTO: Carambol în Nicolina. Trei mașini au fost implicate în accident

„Ea urma să se întâlnească cu mine. Era soţia mea. Aşa conducea ea, cu viteză, se grăbea mereu“.

Cuvinte bune despre tânără are şi primarul din Valea Lupului.

„Eu am fost mulţumit de ea, era foarte harnică şi deşteaptă. A lucrat în urmă cu vreo doi sau trei ani la mine. Ultima oară am văzut-o în urmă cu vreo câteva luni“, a spus şi Dumitru Mihăiluc, primarul din Valea Lupului.

Accidentul în care şi-a pierdut viaţa Alexandrina Rotaru a avut loc în jurul orei 15, atunci când tânăra în vârstă de 32 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism BMW şi circula dinspre Roman către Iaşi, din cauza vitezei şi a şoselei umede, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-ar fi învârtit în loc, ar fi pătruns pe contrasens şi a fost izbit de un autoturism Logan care circula în sens invers.

Citește și  O escrocherie care te lasă cu gura căscată. Cum operează medicul „Zamfir de la Urgenţe“

Autoturismul Logan avea numere de înmatriculare de Bacău şi era condus de către un bărbat. Acesta se află internat în stare gravă în clinica de ortopedie de la Spitalul „Sfântul Spiridon“. Victima în vârstă de 48 de ani este supravegheată în ATI, intubat şi ventilat mecanic. Starea bolnavului este cu atât mai gravă, cu cât este cunoscut şi cu un cancer. Potrivit reprezentanţilor spitalului, prognosticul medicilor curanţi ai bărbatului este rezervat. Pacientul este internat cu multiple fracturi ale oaselor bazinului şi membrelor inferioare.

„Bărbatul prezintă o fractură de ram ilio-ischio-pubian bilateral, fractură intertrohanteriană stângă, fractură col femural stâng, luxaţie şold drept, fractură de rotulă bilaterală, laceraţie splenică, hemoperitoneu. Pacientul este intubat şi ventilat mecanic“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Bărbatul a fost transportat de la locul accidentului de un echipaj de prim ajutor SMURD. Victima a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ în şoc hemoragic, cu politraumatisme, relatează Ziarul de Iasi.

Andrei DÎSCĂ, Iulia CIUHU

Citește mai mult
Publicitate

Mai multe în Local

Mergi sus