Connect with us

O tânără a încercat să se sinucidă la ceremonia de pomenire a bunicii sale.

Local

O tânără a încercat să se sinucidă la ceremonia de pomenire a bunicii sale.

O tânără a încercat să se sinucidă chiar în ziua în care participa la pomana de nouă zile a bunicii sale. Iulia D., în vârstă de 27 de ani, din Iaşi, a încercat să-şi pună capăt zilelor folosindu-se de medicamentele pe care răposata sa bunică le lua cu regularitate. Potrivit specialiştilor, femeia a înghiţit în jur de 15 pastile, printre care Xanax şi Rivotril.

Ieşeanca a fost găsită în timp util de rudele sale, care au sunat la 112. La locul solicitării a intervenit un echipaj de intervenţie medicală pre-spital care, după acordarea primului ajutor, a transportat victima în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Citește și  Detalii despre accidentul mortal dintre un Logan şi un BMW. Şoferul Daciei, diagnosticat cu cancer, a supravieţuit miraculos

„O femeie din Iaşi a fost transportată În Unitatea de Primire Urgenţe cu o intoxicaţie polimedicamentoasă. Pacienta se află la a doua tentativă de suicid. De data aceasta, a ales să recurgă la un astfel de gest la pomana de nouă zile a bunicii sale, folosindu-se de medicamentele răposatei”, a punctat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

După tratamentul din urgenţe, ieşeanca a fost internată pentru supraveghere şi tratament de specialitate în clinica de toxicologie de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, relatează Adevărul.

Citește mai mult
Publicitate

Mai multe în Local

Mergi sus