Connect with us

Cât a vrut să plătească un şofer prins în off-side de Poliţie. Conducătorul îşi dorea ca actele de constatare să fie distruse

Local

Cât a vrut să plătească un şofer prins în off-side de Poliţie. Conducătorul îşi dorea ca actele de constatare să fie distruse

Prins în flagrant conducând cu permisul suspendat, un bărbat din Iaşi s-a arătat dispus să îl mituiască pe agentul constatator pentru ca actele întocmite de acesta să fie distruse. Nu a făcut decât să îşi înrăutăţească situaţia juridică.

Autorităţile judiciare din Iaşi au organizat un flagrant în urma căruia un individ a fost prins în timp ce încerca să ofere mită unui poliţist. Bărbatul spera să scape astfel de un dosar penal pentru conducere fără permis, arătându-se dispus să îi ofere poliţistului constatator suma de 700 de lei.

”În fapt, în ziua de 09 septembrie a.c, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, poliţistul l-a suprins pe B.M.D., în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism având permisul suspendat.  A doua zi, conducătorul auto l-a contactat pe agentul de poliţie şi i-a promis suma de 500 lei în scopul arătat mai sus. Poliţistul a denunţat fapta la DGA iar, ulterior denunţului, în ziua de 17 octombrie a.c., bărbatul l-a contactat din nou şi i-a promis 700 lei în acelaşi scop”, au transmis reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie.

Aceştia au mai arătat că bărbatul a fost pus sub acuzare pentru dare de mită de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, el fiind cercetat în stare de libertate, relateaza Adevarul.

Citește și  VIDEO: Incendiu puternic la un depozit din Iaşi. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor
Citește mai mult
Publicitate

Mai multe în Local

Mergi sus