Connect with us

Cât a vrut să plătească un şofer prins în off-side de Poliţie. Conducătorul îşi dorea ca actele de constatare să fie distruse

Local

Cât a vrut să plătească un şofer prins în off-side de Poliţie. Conducătorul îşi dorea ca actele de constatare să fie distruse

Prins în flagrant conducând cu permisul suspendat, un bărbat din Iaşi s-a arătat dispus să îl mituiască pe agentul constatator pentru ca actele întocmite de acesta să fie distruse. Nu a făcut decât să îşi înrăutăţească situaţia juridică.

Autorităţile judiciare din Iaşi au organizat un flagrant în urma căruia un individ a fost prins în timp ce încerca să ofere mită unui poliţist. Bărbatul spera să scape astfel de un dosar penal pentru conducere fără permis, arătându-se dispus să îi ofere poliţistului constatator suma de 700 de lei.

”În fapt, în ziua de 09 septembrie a.c, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, poliţistul l-a suprins pe B.M.D., în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism având permisul suspendat.  A doua zi, conducătorul auto l-a contactat pe agentul de poliţie şi i-a promis suma de 500 lei în scopul arătat mai sus. Poliţistul a denunţat fapta la DGA iar, ulterior denunţului, în ziua de 17 octombrie a.c., bărbatul l-a contactat din nou şi i-a promis 700 lei în acelaşi scop”, au transmis reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie.

Aceştia au mai arătat că bărbatul a fost pus sub acuzare pentru dare de mită de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, el fiind cercetat în stare de libertate, relateaza Adevarul.

Citește și  Iată cine era tânăra care a decedat în accidentul cu BMW
Citește mai mult
Publicitate

Mai multe în Local

Mergi sus