Connect with us

Iubirea Nicoletei Guţă a devenit oficială. Cum s-a afişat alături de iubit, în public!

Monden

Iubirea Nicoletei Guţă a devenit oficială. Cum s-a afişat alături de iubit, în public!

Nicoleta Guţă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist din Piteşti, dar până acum s-a ferit să-şi facă publică relaţie printre amici şi prieteni. A ales un moment special să-şi declare însă iubirea, chiar de ziua de naştere a partenerului său, aşa că acum toţi amicii ei şi prietenii virtuali ştiu că artista nu este ”disponibilă” decât la cântări!

Nicoleta Guţă a ales o imagine care spune totul, momentul surprins de camera telefonului în care işi sărută iubitul care a fost însoţit de un mesaj care nu prea lasă loc la interpretări. „La mulţi ani, iubire” a scris Nicoleta Guţă pe reţeaua de socializare. Amicii ei virtuali au reacţionat imediat

Citește și  După ce a ieşit la iveală scandalul dintre LUCIAN MITREA şi ALEX VELEA, ANDREEA BĂNICĂ rupe tăcerea! "Te rog eu, opreşte-te!"

„Bani, dragoste Şi cât mai multă iubire! Dumnezeu să vă binecuvânteze şi niciodată să nu mă despartă lumea!”, „La mulţi ani, Ionică Bangala! Să vă dea Dumnezeu multă sănătate şi tot ce vă doriţi împreună! Să fii sănaăos, fratele meu” au comentat aceştia imaginile.

Citește mai mult
Publicitate

Mai multe în Monden

Mergi sus